Craving Craving, het netwerk voor creatieve marketing

Craving Creativity - Martijn Bier

Maak kennis met Craving Creativity

Craving Creativity, hét netwerk voor creatieve marketing, is opgezet door mij (Martijn Bier). Het is de overkoepelende bedrijfsnaam voor al mijn freelance activiteiten, van niche-project tussendoor tot full-time opdrachten. Bekijk hier waar Craving Creativity voor staat en wat de voordelen zijn.

Waarom Craving Creativity?

CRAVING [crav·ing] = het Engelse woord voor ‘verlangen naar’ of ‘zin hebben in’.

CREATIVITY [cre·a·tiv·i·ty] / Creativiteit [cre·a·ti·vi·teit] = “Het vermogen om nieuwe of ongebruikelijke oplossingen voor bestaande problemen te vinden.”

Craving Creativity is hét virtuele netwerk voor creatieve marketing. Effectiviteit door creativiteit is waar we voor staan. Betaalbare marketing voor iedereen is waar we voor gaan. Samen persen we meer creativiteit in jouw marketingstrategie of -campagne.

Visie op marketing

Creatieve marketing is waar het bij Craving Creativity om draait. Dubbelop? Nee hoor! Wij streven naar creativiteit en effectiviteit. Niet iets creatiefs doen omdat het leuk is maar omdat het resultaat oplevert.

Effectieve en creatieve marketing voor iedereen

Craving Creativity is dé marketingspecialist die volledig van deze tijd is. Wij geloven namelijk niet in het vastgeketend zitten op één locatie of achter een bureau. Wij bestaan juist overal en altijd. Locatie-onafhankelijk en klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Succes met Craving Creativity

Het begint met ons IDEE

Jouw uitdaging of probleemstelling bepaalt hoe we ons inzetten. We zijn een marketingspecialist die zichzelf op maat maakt voor elke opdrachtgever.

Onze aanpak is altijd gebaseerd op creativiteit, innovativiteit, passie, flexibiliteit en is hierdoor succesvoller. Dit doen we vooral voor organisaties uit het midden- en kleinbedrijf, waar het echte ondernemerschap te vinden is.

Kennis en ervaring brengen succes

De motor achter Craving Creativity is Martijn Bier, Online Marketing en e-Commerce professional met vele jaren ervaring. Hierdoor is ons werkgebied zo breed als jouw doelstellingen. Vanuit de wensen en eisen aan het gewenste resultaat kijken we samen wat nodig is en hoe en op welke termijn dit in te zetten.

Craving Creativity netwerk voor creatieve marketing

Pers meer creativiteit in al je marketing

Of het nu gaat om uitdagingen op het gebied van:

 • Online marketinng strategie
 • e-Commerce strategie
 • Online advertentie campagnes
 • Social media
 • Social commerce (reviews & ratings)
 • Affiliate marketing
 • Tekstschrijven / bloggen
 • Publiciteit / PR
 • Zoekmachinemarketing (SEO)
 • Verhogen online verkoop

Het zijn allemaal middelen tot een doel. Craving Creativity focust op het doel (jouw succes) en zoekt daar de beste middelen bij. Uiteraard met een kostenplaatje dat perfect past in het budget. Vaak zelfs nog minder dan het budget. En wie houdt er nu niet van besparen?

Werkwijze van Craving Creativity

Zoals je ziet is ons werkgebied zeer breed. Vooral omdat er ontzettend veel te doen is in online marketing en e-Commerce. Maar alles begint met het IDEE, de basis voor creatief succes.

IDEE voor succesvolle marketingcampagnes

 • I [Inventarisatie]: Een heldere analyse en formulering van de wensen, eisen en acties.
 • D [Doelstellingen]: Alle ogen gericht op het resultaat van de campagne en hoe we dit gaan meten.
 • E [Evolutie]: Deze wensen, eisen en doelstellingen worden omgezet in concrete, creatieve concepten en plannen.
 • E [Ervaren]: Na goedkeuring (en eventuele verfijning) volgt de uitvoering en het ervaren van de resultaten. Tastbare resultaten die we samen bespreken en vastleggen voor de toekomst.

Resultaten uit het verleden, een garantie voor de toekomst

Martijn Bier - online marketeer in Nieuw-Zeeland

Martijn Bier, online marketeer en e-commerce professional

Als hoofd-marketeer bij Craving Creativity heb ik door de jaren heen al vele projecten succesvol afgerond. Projecten tijdens mijn werk bij organisaties wereldwijd in bijvoorbeeld consumentenelektronica, duurzame energie, reizen en toerisme en Informatie- en Communicatietechnologie (ICT). Maar ook projecten voor kleine ondernemers of het lanceren van eigen, hele specialistische websites.

Ervaring die vandaag samenkomt in Craving Creativity om voor jouw merk succesvolle projecten op te zetten of campagnes te lanceren. Are you craving creativity? Neem dan snel contact met me op!